2010 m. balandžio 8 d., ketvirtadienis

Didžiausi vagysčių paranojikai – Senukų prekybos centrai

Jau seniai Senukai išsiskiria savo baime būti apvogtiems. Anksčiau, atėjus su kuprine, apsauga primygtinai liepdavo pasidėti tam skirtose vietose ir į parduotuvę neįleisdavo. Kas keisčiausia, kad jie neatsako už ten paliktus daiktus ir kratosi bet kokios atsakomybės.

Dabar jų politika švelnėja. Į parduotuvę patekti kur kas lengviau. Kaip tik šiandien buvau Senukuose ir apsauga paklausė, ar turiu kokių nors daiktų, kurių galima įsigyti Senukų prekybos centre? Atsakiau, kad gal ką ir rasčiau. Apsauginis sakė nejuokauti ir įspėjo, kad gali kilti rimtų problemų, jei ką nors turėsiu. Tada pasakiau, kad neturiu ir mane įleido. Nepamenu, kad kurioj nors parduotuvėj tiek reikalų būtų, norint įeiti į parduotuvę... Pasivaikščiojęs po parduotuvę atėjau į kasą, susimokėjau ir pardavėja paprašė parodyti kuprinę! Parodžiau vieną skyrių ir to užteko, nors buvo dar du, kurių netikrino.

Bent jau aš, pasijutau ne kaip, nes į mane žiūri ne kaip į klientą, o kaip į potencialų vagį. Vienintelė priežastis kodėl neėjau į kitą parduotuvę, tai, kad, netoli nėra kitos tokios parduotuvės. Kitą kartą tikrai rinksiuos kitą parduotuvę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą